RECEPTES
crema de porrros i pastanagues.( amb anglès, per una coneguda que encara no sap català)
Ingredientes.3 leeks 200 g of carrots 1 potato 3 cheese wedges 1 tablet of broth of vegetables virgin olive oil
Production: First we cut all the vegetables, the leek and the carrots, then we peel and cut the potato, set to warm oil, when it is warm are frying first the leeks,then the carrots,...
Bolles de maonès
Ingredients:
250 gr. de formatge Maonès Semi
150 gr. d'oli verge extra
75 gr. de farina
350 gr. de llet
1 ceba
1 dent d'all
Sal
Pebre
1 ou batut
Pa ratllat
Elaboració:
En el tassó de la Thermomix, posem l'all, la ceba i piquem 6 segons, velocitat 4.
Afegim l'oli i sofregit 15...
Tronc de Nadal
Ingredients:
Per a la planxa de bescuit genovés
4 ous
100 g de sucre
120 g farina de rebosteria
Un pessic de sal
Per a l'almívar
100 g de sucre
100 g d'aigua
2 cullerades de licor —brandy, rom, moscatell…
Unes gotes de suc de llimona
Per al...
Rellom farcit de ceba carameltizada, amb salsa de pebre verd
Vist a blog de Dolors,"blog de cuina", https://blogdecuina.blogspot.com.es/
Ingredients
rellom tallat a medallons una mica gruixudes
uns alls tendres
per a la salsa de pebre verd.
1 brick de nata líquida de 200 ml
una mica de mantega
1 cucharadita de *maicena
1...
Aguiat de pilotes.
Ingredients per a 4 persones:
½ quilo de carn picada mesclada de vedella i de porc
1 ou
1 llesca de pa blanc sec
½ tassó de llet
6 branquetes de julivert
1 all
sal
pebre bo
farina per enfarinar les pilotes
oli per fregir
1 ceba
1 tomàtiga mitjana madura
4 patates mitjanes
1 copa de...
Taula conversió de thermomix TM21 i TM31
Taula conversions TM21 i TM31.pdf (36,6 kB)
pastís d'ametlles (Thermomix T31, per T21 veure taula de conversions)
Ingredients:
Per a la cobertura:
- 150 gr. D'ametlles crues.
- 130 gr. De mantega.
- 100 gr. De sucre.
- 50 gr. D'aigua.
Preparació:
• Posi en el tassó les ametlles i programi 6 segons en
velocitat 4. No han de quedar molt triturades. Posi-les en
un bol gran i reservi-les.
• Posi la...
Rap “ORLY”
Ingredients per 4 persones:
• 800 gr. de rap
• sal
• oli d'oliva
Per a l'arrebossat:
• 150 gr de farina de blat
• 3 clares d'ou
• 15 cl. cervesa freda
• aigua carbonatada freda
• 1 cs d'oli d'oliva
• sal
Elaboració:
Compreu una cua de rap d'1 kg aproximadament en la vostra peixateria...
Mousse de maduixes
Mousse de maduixes
Thermomix T21 / T31
Ingredients:
- 500 gr. de maduixes.
- 250 gr. de sucre.
- 4 ous, separades les clares de les gemmes.
- 200 gr. de nata.
- 100 gr. de llet.
- Unes gotes de llimona i un polsim de sal.
Preparació:
• Posi en el tassó el maduixot net i en...
torró de conguitos
Recepta Torró de Conguitos
Ingredients
200 g de xocolata negra
200 g de xocolata amb llet
55 g de llard de porc
100 g de Conguitos
75 g de Xoco Krispies
Preparació
1. Trossejar les xocolates, tirar-los en un recipient, i posar-los al bany maría o en el microones a mínima potència,...
Cochifrito
Ingredients Per una porcelleta aprox. 4-5 kg.
adobar amb:
Llorer: fulles tallades amb 3 bocins.
Vi Rosat: ½ botella
Pebre bó dolç vermell.
Alls capolats: 4 unitats amb sal, oli 200 gr.
Sal
Pebre negre
Deixar reposar 12 hores.
Fregir amb molt d’oli 8 minuts.
Després llevar...
Brownie de chocolate
Ingredientes para 10 personas:
- 6 huevos
- 250 mantequilla
- 200 gr harina
- 100 gr de...