RECEPTES

crema de porrros i pastanagues.( amb anglès, per una coneguda que encara no sap català)

Ingredientes.3 leeks 200 g of carrots 1 potato 3 cheese wedges 1 tablet of broth of vegetables virgin olive oil Production: First we cut all the vegetables, the leek and the carrots, then we peel and cut the potato, set to warm oil, when it is warm are frying first the leeks,then the carrots,...

Bolles de maonès

Ingredients: 250 gr. de formatge Maonès Semi 150 gr. d'oli verge extra 75 gr. de farina 350 gr. de llet 1 ceba 1 dent d'all Sal Pebre 1 ou batut Pa ratllat Elaboració: En el tassó de la Thermomix, posem l'all, la ceba i piquem 6 segons, velocitat 4. Afegim l'oli i sofregit 15...

Tronc de Nadal

Ingredients: Per a la planxa de bescuit genovés   4 ous 100 g de sucre 120 g farina de rebosteria Un pessic de sal Per a l'almívar 100 g de sucre 100 g d'aigua 2 cullerades de licor —brandy, rom, moscatell… Unes gotes de suc de llimona Per al...

Rellom farcit de ceba carameltizada, amb salsa de pebre verd

Vist a blog de Dolors,"blog de cuina", https://blogdecuina.blogspot.com.es/ Ingredients rellom tallat a medallons una mica gruixudes uns alls tendres per a la salsa de pebre verd.   1 brick de nata líquida de 200 ml una mica de mantega 1 cucharadita de *maicena 1...

Aguiat de pilotes.

Ingredients per a 4 persones: ½ quilo de carn picada mesclada de vedella i de porc 1 ou 1 llesca de pa blanc sec ½ tassó de llet 6 branquetes de julivert 1 all sal pebre bo farina per enfarinar les pilotes oli per fregir 1 ceba 1 tomàtiga mitjana madura 4 patates mitjanes 1 copa de...

Taula conversió de thermomix TM21 i TM31

Taula conversions TM21 i TM31.pdf (36,6 kB)

pastís d'ametlles (Thermomix T31, per T21 veure taula de conversions)

Ingredients: Per a la cobertura: - 150 gr. D'ametlles crues. - 130 gr. De mantega. - 100 gr. De sucre. - 50 gr. D'aigua. Preparació: • Posi en el tassó les ametlles i programi 6 segons en velocitat 4. No han de quedar molt triturades. Posi-les en un bol gran i reservi-les. • Posi la...

Rap “ORLY”

Ingredients per 4 persones: • 800 gr. de rap • sal • oli d'oliva Per a l'arrebossat: • 150 gr de farina de blat • 3 clares d'ou • 15 cl. cervesa freda • aigua carbonatada freda • 1 cs d'oli d'oliva • sal Elaboració: Compreu una cua de rap d'1 kg aproximadament en la vostra peixateria...

Mousse de maduixes

Mousse de maduixes Thermomix T21 / T31   Ingredients: - 500 gr. de maduixes. - 250 gr. de sucre. - 4 ous, separades les clares de les gemmes. - 200 gr. de nata. - 100 gr. de llet. - Unes gotes de llimona i un polsim de sal. Preparació: • Posi en el tassó el maduixot net i en...

torró de conguitos

Recepta Torró de Conguitos Ingredients 200 g de xocolata negra 200 g de xocolata amb llet 55 g de llard de porc 100 g de Conguitos 75 g de Xoco Krispies Preparació 1. Trossejar les xocolates, tirar-los en un recipient, i posar-los al bany maría o en el microones a mínima potència,...

Cochifrito

Ingredients Per una porcelleta aprox. 4-5 kg. adobar amb: Llorer: fulles tallades amb 3 bocins. Vi Rosat: ½ botella Pebre bó dolç vermell. Alls capolats: 4 unitats amb sal, oli 200 gr. Sal Pebre negre Deixar reposar 12 hores. Fregir amb molt d’oli 8 minuts. Després llevar...

Brownie de chocolate

Ingredientes para 10 personas:   -         6 huevos -         250 mantequilla -         200 gr harina -         100 gr de...


Crea una web gratis Webnode